Komo Boltero | Vellea Home

Boltero

Komo , e bardhë me shkëlqim

24300 L
Ulje -29%
17000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

E përpunuar në Europë me porosi të veçantë për Mobileri Vellea Home.

Përparësi: L135 B40 H86 cm.
Materiale: Melaminë e lustruar.
Dyer: MDF.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 144/41/8,8 cm., pesha 26 kg.
Paketa 2: 92/56/10,0 cm., pesha 27 kg.

Model Çmim për montim
Boltero 4004.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni