Vellea Home |

1Si mund të kontaktoj përfaqësues të firmës?

    Mund të kontaktosh përfaqësuesin tonë në mënyrën më të përshtatshme për ty:
| Telefono në numrin e telefonin 04 453 5353 nga e hëna në të shtunë nga ora 08:00 – 19:30 dhe të djelën nga or 10:00 – 19:30.
| Dërgo email në kohën më të përshtatshme për ty në [email protected];
| Na shkruaj në rrjetet tona sociale:
    Facebook: https://www.facebook.com/Vellea-Home-Albania-113164855029208 ;
    Instagram: https://www.instagram.com/velleahome.al/ ;

Mund të kontaktosh përfaqësuesin tonë në mënyrën më të përshtatshme për ty:
| Telefono në numrin e telefonin 04 453 5353 nga e hëna në të shtunë nga ora 08:00 – 19:30 dhe të djelën nga or 10:00 – 19:30.
| Dërgo email në kohën më të përshtatshme për ty në [email protected];
| Na shkruaj në rrjetet tona sociale:
Facebook: https://www.facebook.com/Vellea-Home-Albania-113164855029208 ;
Instagram: https://www.instagram.com/velleahome.al/ ;

2A keni dyqan fizik në Shqipëri?

| Vellea Home operon si dyqan online dhe ofron shumëllojshmëri mobiljesh për shtëpinë dhe zyrën. Nëqoftëse ke nevojë për ndihmë, mund të kontaktosh përfaqësuesin tonë - https://velleahome.al/page/kontakte

| Vellea Home operon si dyqan online dhe ofron shumëllojshmëri mobiljesh për shtëpinë dhe zyrën. Nëqoftëse ke nevojë për ndihmë, mund të kontaktosh përfaqësuesin tonë - https://velleahome.al/page/kontakte

3A mund të marr porosi direkt nga dyqani ose magazina?

| Për ne është me rëndësi të madhe të sigurojmë komfort maksimal për klientët tanë, prandaj dorëzojmë çdo porosi në adresë. Ky shërbim është plotësisht falas për çdo porosi mbi
   2500 lekë dhe vlen për territorin e Tiranës, Durrësit dhe Fushë Krujës. Ne kemi mbi 4000 produkte, të cilat i dorëzojmë deri në 40 ditë kalendarike. Një ose dy ditë para dorëzimit
   do të të telefonojmë, në mënyrë që të konfirmojmë datën me ty. Pas kësaj do të të dërgojmë SMS me një orar të përafërt në të cilën mund të na presësh.

| Për ne është me rëndësi të madhe të sigurojmë komfort maksimal për klientët tanë, prandaj dorëzojmë çdo porosi në adresë. Ky shërbim është plotësisht falas për çdo porosi mbi 2500 lekë dhe vlen për territorin e Tiranës, Durrësit dhe Fushë Krujës. Ne kemi mbi 4000 produkte, të cilat i dorëzojmë deri në 40 ditë kalendarike. Një ose dy ditë para dorëzimit do të të telefonojmë, në mënyrë që të konfirmojmë datën me ty. Pas kësaj do të të dërgojmë SMS me një orar të përafërt në të cilën mund të na presësh.

4Ku dhe si mund të kryej porosi?

   Mund të kryesh porosi në disa mënyra. Zgjidh më të lehtën për ty:
| Kryeni porosinë tuaj vetë, lehtë dhe shpejt online përmes faqes sonë të internetit; https://velleahome.al/;
| Kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve në numrin e telefonit 04 453 5353 nga e hëna në të shtunë nga ora 08:00 - 19:30 dhe të dielën nga ora 09:00 19:30 dhe porositni mobiljet tuaja të reja me telefon;
| Ju mund të bëni një porosi në një kohë të përshtatshme për ju dhe me e-mail: [email protected]
| Dhe për ta bërë edhe më të lehtë lidhjen me ne, pranojmë porosi edhe përmes rrjeteve tona sociale::
   Facebook: https://www.facebook.com/Vellea-Home-Albania-113164855029208 ;
   Instagram: https://www.instagram.com/velleahome.al/

Mund të kryesh porosi në disa mënyra. Zgjidh më të lehtën për ty:
| Kryeni porosinë tuaj vetë, lehtë dhe shpejt online përmes faqes sonë të internetit; https://velleahome.al/;
| Kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve në numrin e telefonit 04 453 5353 nga e hëna në të shtunë nga ora 08:00 - 19:30 dhe të dielën nga ora 09:00 19:30 dhe porositni mobiljet tuaja të reja me telefon;
| Ju mund të bëni një porosi në një kohë të përshtatshme për ju dhe me e-mail: [email protected]
| Dhe për ta bërë edhe më të lehtë lidhjen me ne, pranojmë porosi edhe përmes rrjeteve tona sociale::
Facebook: https://www.facebook.com/Vellea-Home-Albania-113164855029208 ;
Instagram: https://www.instagram.com/velleahome.al/

5Kur do të dorëzohet porosia ime?

| Ju mund të kontrolloni se kur do të dorëzohet porosia juaj në konfirmimin e porosisë së marrë. Kemi mbi 4000 artikuj që i dorëzojmë në 40 ditë kalendarike në Tiranë, Durrësh dhe Fushë Krujë. Një ose dy ditë para datës së dorëzimit, ne do t'ju telefonojmë për të konfirmuar datën e dorëzimit. Më pas do t'ju dërgojmë një mesazh me një gamë të përafërt në të cilën mund të prisni porosinë tuaj. Në ditën e dorëzimit, shoferi ynë do t'ju telefonojë rreth 30 minuta më herët për t'ju dhënë kohë për t'u përgatitur.

| Ju mund të kontrolloni se kur do të dorëzohet porosia juaj në konfirmimin e porosisë së marrë. Kemi mbi 4000 artikuj që i dorëzojmë në 40 ditë kalendarike në Tiranë, Durrësh dhe Fushë Krujë. Një ose dy ditë para datës së dorëzimit, ne do t'ju telefonojmë për të konfirmuar datën e dorëzimit. Më pas do t'ju dërgojmë një mesazh me një gamë të përafërt në të cilën mund të prisni porosinë tuaj. Në ditën e dorëzimit, shoferi ynë do t'ju telefonojë rreth 30 minuta më herët për t'ju dhënë kohë për t'u përgatitur.

6Si dhe kur mund të paguaj porosinë?

   Mund të paguani porosinë tuaj në mënyrën më të thjeshtë për ju. Tashmë në fazën e përgatitjes së porosisë, mund të zgjidhni nga opsionet e mëposhtme:
| Para në dorë ose pagesë me kartë
| Me transfertë bankare

Mund të paguani porosinë tuaj në mënyrën më të thjeshtë për ju. Tashmë në fazën e përgatitjes së porosisë, mund të zgjidhni nga opsionet e mëposhtme:
| Para në dorë ose pagesë me kartë
| Me transfertë bankare

7Kur dhe si mund të marr faturë për porosinë time?

| Gjatë përgatitjes së porosisë tuaj mund të kërkoni dhe të futni të dhënat e faturës dhe pas pagesës do të merrni edhe dokumentin e nevojshëm.

Gjatë përgatitjes së porosisë tuaj mund të kërkoni dhe të futni të dhënat e faturës dhe pas pagesës do të merrni edhe dokumentin e nevojshëm.

8A mund të porosis një produkt të caktuar në një ngjyrë dhe madhësi të personalizuar?

| Ne punojmë çdo ditë për të përmirësuar shërbimet tona dhe përpiqemi të plotësojmë gjithmonë nevojat e klientëve tanë. Në dyqanin tonë online mund të gjeni një larmi të madhe mobiljesh për shtëpi dhe zyra në ngjyra dhe madhësi të ndryshme. Ju gjithashtu mund të shikoni kuzhinat tona modulare dhe të zgjidhni vetë modulet, dekoret dhe ngjyrat individuale. Shihni më shumë në kategorinë "Kuzhinë".

| Ne punojmë çdo ditë për të përmirësuar shërbimet tona dhe përpiqemi të plotësojmë gjithmonë nevojat e klientëve tanë. Në dyqanin tonë online mund të gjeni një larmi të madhe mobiljesh për shtëpi dhe zyra në ngjyra dhe madhësi të ndryshme. Ju gjithashtu mund të shikoni kuzhinat tona modulare dhe të zgjidhni vetë modulet, dekoret dhe ngjyrat individuale. Shihni më shumë në kategorinë "Kuzhinë".

9Si mund të kthej një produkt?

| Mund të kërkoni kthim të produktit Brenda 30 ditësh pas marrjes të porosisë, duke na dërguar email në [email protected] me këtë informacion:
   Numër të porosisë;
   Foto të produktit;
   Përshkrim I arsyes të kthimit;-
   Llogari bankare dhe titular për kthimin e shumës.
| Pas konfirmimit nga ana jonë, ne organizojmë kthimin bashkë me ju dhe rikuperojmë shumën brenda 5 ditësh pune.

| Mund të kërkoni kthim të produktit Brenda 30 ditësh pas marrjes të porosisë, duke na dërguar email në [email protected] me këtë informacion:
Numër të porosisë;din vehicul.
Foto të produktit;
Përshkrim I arsyes të kthimit;
Llogari bankare dhe titular për kthimin e shumës.
| Pas konfirmimit nga ana jonë, ne organizojmë kthimin bashkë me ju dhe rikuperojmë shumën brenda 5 ditësh pune.

10Si mund të kryej ankesë?

    Mund të kryeni ankesë kur iu mungon ose keni produkt të gabuar, kur ka dëmtim në produkt ose kur ka mungesa të pjesëve të produktit.
| Na dërgoni email në [email protected] me këtë përshkrim: numër të porosisë tuaj, emrat tuaj, foto të produktit dhe përshkrim të shkurtër të arsyes për ankesë.

Mund të kryeni ankesë kur iu mungon ose keni produkt të gabuar, kur ka dëmtim në produkt ose kur ka mungesa të pjesëve të produktit.
|Na dërgoni email në [email protected] me këtë përshkrim: numër të porosisë tuaj, emrat tuaj, foto të produktit dhe përshkrim të shkurtër të arsyes për ankesë.

Na ndiqni