Vellea Home |

Program Kartë Vellea Home

Karta Vellea Home është programi jonë për ulje të veçanta për produkte të përzgjedhura. Përfitoni nga ofertat me Kartë Vellea Home çdo muaj dhe zgjidhni nga një shumëllojshmëri mobiljesh dhe aksesorësh me çmime speciale.

Kushtet e plota të programit tonë për ulje të veçanta Kartë Vellea Home mund të shikoni këtu.

Si mund t’i bashkoheni programit Kartë Vellea Home

Si mund t’i bashkoheni
programit Kartë Vellea Home
Nëqoftëse tashmë keni regjistrim të faqen tonë dhe doni të aktivizoni Kartën Tuaj Vellea Home, klikoni këtu, në mënyrë që të futeni në profilin Tuaj. Pas kësaj klikoni butonin Regjistro Kartë Vellea Home dhe ndiqni hapat.
Nëqoftëse nuk keni regjistrim, klikoni këtu. Në formatin e regjistrimit do të keni mundësi direkte të shtoni dhe Kartën Tuaj Vellea Home. Karta Vellea Home mund të aktivizohet vetëm nga klientët, të cilët kanë regjistrim në faqen tonë të internetit.

Na ndiqni