Mobileri VelleaHome - Lejoji vetes më shumë!
мека мебел
Спални и легла
канапета

PSË TE NA ZGJIDHNI NE?

Dorëzojmë falas të gjitha porositë mbi 4200 lekë, si dhe disponojmë me mbi 4000 produkte, të cilat dorëzojmë deri në 40 ditë pune.

Ne ofrojmë transport falas për të gjitha porositë mbi 4200 lekë.

Pagoni në mënyrën më të lehtë për ju – online, ose kur tiu dorëzohet porosia.

Nëqoftëse ndërroni mendje, keni 30 ditë kohë të ktheni ose të ndërroni mallin e blerë nga ju.

Ofrojmë mbi 6000 produkte dhe zgjidhje të plota interiori për shtëpinë, zyrën dhe hotelin.

Zgjidhni nga më shumë se 4000 produkte për shtëpinë, zyrën dhe hotelin.

Produkte të zgjedhura

NDJEKJA E POROSISË

Na ndiqni