Pup Margo | Vellea Home

Margo

Pup , Gri

11400 L
8099 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Gri

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L49 B49 H43 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazamenti susta zig zag, shkumë poliuretan

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë, kompensatë, metal

Pupi Margo do të plotësojë në mënyrë të shkëlqyer komfortin e poltronit me të njëjtin emër. Ai është i tapicuar me copë me cilësi të lartë me sipërfaqe kadifeje të butë dhe të lëmuar në prekje.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 52/52/25 cm., pesha 8 kg.

Model Çmim për montim
Margo 281.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni