Raft Ronul | Vellea Home

Ronul

Raft , I bardhë

Raft Ronul 1
Raft Ronul 2
Raft Ronul 3
Raft Ronul 4
Raft Ronul 1_thumb
Raft Ronul 2_thumb
Raft Ronul 3_thumb
Raft Ronul 4_thumb
4882 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I bardhë

Dorëzim : 15 ditë

Duhet të montohet në mur!

·         Përmasa: L60 B18 H92 cm.

·         Material: Melaminë e lustruar

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni