Vellea Home |
Pagesa:
- E gjithë porosia paguhet në dorëzim, pa paradhënie.
- Me transfertë bankare - me urdhërpagesë ose kartë debiti/krediti - 100% paradhënie.
Dorëzimi:
- Dorëzimi kryhet në qytetet: Tiranë, Durrës, Kavajë, Elbasan, Lezhë dhe në rrethinat e tyre. Dorëzimi është falas për çdo porosi mbi 2500 lekë, ndërsa për porosi nën 2500 lekë taksa e dorëzimit është 300 lekë.
Dorëzimi, instalimi:

- Tarifat janë të detajuara nën çdo artikull.

- Shërbimet e dorëzimit dhe instalimit janë të disponueshme në të gjithë vendin.

- Pagesa për shërbimet e kërkuara të dorëzimit dhe/ose montimit bëhet në momentin e kryerjes së tyre.

- Çmimi i transportit është i shënuar për çdo artikull individual. Kostoja e transportit përcaktohet në bazë të niveleve/kateve aktuale që do të udhëtojë grupi që kryen shërbimin. Ju lutemi kini parasysh se katet zero, tarifohen, megjithëse ato mund të mos jenë të numëruara në ndërtesën tuaj. Në rast se çmimi i një artikulli të vetëm ose shuma totale e të gjithë artikujve të kërkuar nga klienti për shërbimin e dorëzimit është në klienti paguan një tarifë minimale prej “lekë”. Përdoruesi merr përsipër të ndihmojë në shkarkimin, nëse dërgesa nuk kërkohet. Nëse nuk ka çmime të përcaktuara, merren parasysh: Dorëzimi është 6% e çmimit të artikujve deri në katin e dytë, duke përfshirë 2% në çdo kat pasues (në rastin e dërgesës me ashensor është 6% të çmimit të artikujve, pavarësisht nga dyshemeja). Montimi: Për mobilje të buta 1.5%, krevate lëkure 6%, mobilje kabineti 15%, kuzhina 20% e çmimit të produkteve.

Marrja e përmasave:

- Për qytetet: .... një tarifë prej . :[email protected]

- Tarifa jashtë qytetit me përfaqësinë tonë “lekë” + 1/km në një drejtim./div>

email: [email protected]

Na ndiqni