Vellea Home |

Si të heq njoftimet?


 

Hapni sajtin e Mobileri Vellea Home

 

Hapi 1

Ngjitur me fushën me emrin e sajtit, shtypni në fushën gri Secure.

Hapi 2

nga menuja zgjidhni opsionin Block.

 

Hapi 3

Mbyllni dritaren Pop-up dhe bëni refresh faqen.

Tashmë nuk do të merrni më njoftime.

Hapni sajtin e Mobileri Vellea Home

 

Hapi 1

Ngjitur me fushën me emrin e sajtit, shtypni në fushën gri

Hapi 2

Ngjitur me "Pranim i njoftimeve" shtypniХ.

Rifreskoni faqen. Tashmë nuk do të merrni njoftime.

Hapni sajtin e Mobileri Vellea Home

 

Hapi 1

Ngjitur me fushën me emrin e sajtit, shtypni mbi Kyçi tre pikat

 

Hapi 2

Zgjidhni OPSIONE TË SAJTIT

Hapi 3

Zgjidhni NJOFTIME

 

Hapi 4

Nga dritarja e shfaqur zgjidhni BLLOKIM.

Kthehuni në faqe. Tashmë nuk do të merrni më njoftime

Na ndiqni