Vellea Home |

Ne jemi kompani me mbi 35 vite histori në prodhimin dhe tregëtinë e mobiljeve për shtëpinë, zyrën dhe hotelin. Në muaj dorëzojmë mbi 90 000 produkte, falë rrjetit logjistik tonin të brendshëm. Ne zhvillojmë veprimtarinë tonë në pazaret e Bullgarisë, Greqisë, Rumanisë, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë dhe Hungarisë.


MBI 35 VITE

histori


DORËZIME

në gjashtë shtete


GAME E

shumë produktesh

Për njerëzit

Kompania jonë përpiqet të zhvillojë biznesin e saj me qëllim dhe për të ardhmen, duke investuar në produkte, partnerë dhe mbi të gjitha në punonjësit e saj.


Kërkimi i rritjes së qëndrueshme dhe cilësore na shoqëron gjatë gjithë rrugëtimit tonë - nga një punishte e vogël dhe biznes familjar në një ndërmarrje moderne me mbi 1600 punonjës dhe mundësi për zhvillim biznesi.

Vlerat tona


QËLLIM PËR ZHVILLIM

Përpjekja për përmirësim dhe zhvillim të vazhdueshëm është drejtimi ynë i përbashkët.

Ne investojmë në njerëzit dhe ekipet dhe rritjen dhe motivimin e tyre. Ne kërkojmë të renë, të ndryshmen dhe inovativen.


KUJDES PËR NJERËZIT DHE MJEDISIN

Ne punojmë në një mjedis komfort dhe komod, të cilin vazhdimisht e përmirësojmë, duke garantuar qetësi dhe siguri për njerëzit në kompani dhe klientët tanë.

Ne punojmë në mbështetje dhe bashkëpunim në të gjitha nivelet, komunikojmë me vëmendje dhe respekt. Ne kujdesemi për shëndetin dhe mirëqenien emocionale të të gjithëve ne.


STABILITET

Në sfidat e një mjedisi në ndryshim, ne ruajmë stabilitetin për punonjësit, partnerët dhe klientët tanë.

Besnikëria dhe standardet e larta etike janë baza e modelit tonë të biznesit të zhvillimit të qëndrueshëm.


PËRGJEGJËSI

Ne jemi përgjegjës ndaj njerëzve, mjedisit dhe natyrës. Jemi të drejtë. Ne mbështesim kauza bamirësie në fusha të ndryshme.

Ne besojmë se zgjedhjet e jetës sot janë baza për jetën e nesërme.

Fillo punë tek ne

Bëhu pjesë e familjes tone të madhe. Zhvillo potencialin tend në kompani dhe ne do të vlerësojmë çdo kontribut ndaj suksesit të përbashkët për një të ardhme më të mire bashkë!DORËZIM FALAS

Dorëzojmë falas çdo porosi mbi 2500 lekë dhe deri në 15 ditë pune.


PAGESË FLEKSIBËL

Pagoni në mënyrën më të përshtatshme prë ju – online ose gjatë dorëzimit.


REHATI DHE SIGURI

Nëse ndërroni mendje keni kohë 30 ditë të ktheni ose të ndërroni produktet e blera.


SHUMËLLOJSHMËRI PRODUKTESH

Ofrojmë mbi 6000 produkte dhe zgjidhje të plota interior për shtëpinë, zyrën dhe hotelin.

Na ndiqni