Kënd i zgjerueshëmMarakaj | Vellea Home

Marakai

Kënd i zgjerueshëm , Kaf + bezhë

109300 L
Ulje -41%
63600 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L285 B188/114 H85 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 120/220 cm.

·         Material ballor: tekstil

·         Tapiceri/mbushje: shkumë poliuretan N3033 H10 cm., vatë 150 gr, bazament i fortë

·         Konstrukti: melaminë, dru masiv

·         Përparësi: *universal(i majtë/i djathtë) vendoset gjatë montimit, *transformohet në krevat – mekanizëm metalik nëndyshek, *sënduk – 1 copë, *bazament i përforcuar në strukturë

Vëmendje!

Vendoseni divanin në mënyrë të tillë që kurrizi të jetë të paktën 5 cm nga muri.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  5

Paketa 1: 156/77/73 cm., pesha 47 kg.

Paketa 2: 112/100/67 cm., pesha 47 kg.

Paketa 3: 76/73/65 cm., pesha 16 kg.

Paketa 4: 77/67/66 cm., pesha 30 kg.

Paketa 5: 174/66/24 cm., pesha 8 kg.

Model Çmim për montim
Marakai 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni