Mbrojtës dysheku Leoni Klasik 114/190 | Vellea Home

Leoni Classic

Mbrojtës 114/190 , 114/190

927 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim: 30 ditë

·        Mbrojtës dysheku 
Përparësi:
* mbron dyshekun nga ndotja dhe konsumimi. Parandalon rrëshqitjen e bezdisshme të çarçafëve në sipërfaqen e dyshekut;
*i lehtë për tu larë dhe për tu vendosur – me llastikë për tu kapur në katër cepat e dyshekut
Përbërje: copë e bardhë e qepur me 200 gr vatë poliestre.
Përmasa:  72/190; 82/190; 80/200; 82/200; 90/190; 90/200; 114/190; 120/190; 120/200; 125/190; 144/190; 144/200; 140/190; 140/200; 160/190; 160/200; 164/190; 164/200; 180/200
Mbrojtësi i dyshekut do të sigurojë mbrojtje jo vetëm të dyshekut tuaj, por dhe do tiu ruajë edhe ju nga alergjenët dhe pluhuri ose insektet.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mbrojtësit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (72/190)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (82/190)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (80/200)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (82/200)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (90/190)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (90/200)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (114/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (120/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (120/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (125/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (140/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (140/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (144/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (144/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (160/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (160/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (164/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (180/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni