Mbrojtës dysheku Leoni Klasik 90/200, Leoni Classic, 90/200 | Vellea Home
Leoni Classic

Mbrojtës 90/200 , 90/200

Mbrojtës dysheku Leoni Klasik 90/200 1
Mbrojtës dysheku Leoni Klasik 90/200 1_thumb
865 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim: 15 ditë

·        Mbrotjës dysheku 
Përparësi:
* mbron dyshekun nga ndotja dhe konsumimi. Parandalon rrëshqitjen e bezdisshme të çarçafëve në sipërfaqen e dyshekut;
*i lehtë për tu larë dhe për tu vendosur – me llastikë për tu kapur në katër cepat e dyshekut
Përbërje: copë e bardhë e qepur me 200 gr vatë poliestre.
Përmasa:  72/190; 82/190; 80/200; 82/200; 90/190; 90/200; 114/190; 120/190; 120/200; 125/190; 144/190; 144/200; 140/190; 140/200; 160/190; 160/200; 164/190; 164/200; 180/200
Mbrojtësi i dyshekut do të sigurojë mbrojtje jo vetëm të dyshekut tuaj, por dhe do tiu ruajë edhe ju nga alergjenët dhe pluhuri ose insektet.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mbrojtësit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (72/190)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (82/190)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (80/200)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (82/200)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (90/190)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (90/200)                           Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (114/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (120/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (120/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (125/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (140/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (140/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (144/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (144/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (160/190)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (160/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (164/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Numri i paketave: 1 (180/200)                         Paketa  1: 50/50/1 cm., pesha  1 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni