Mbrojtës Leoni klasik | Vellea Home

Leoni Classic

160/200, Mbrojtës , 160/200

1200 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim: 10 ditë

Mbrojtës dysheku
Përparësi:
* mbron dyshekun nga ndotja dhe konsumimi. Parandalon rrëshqitjen e bezdisshme të çarçafëve në sipërfaqen e dyshekut;
*i lehtë për tu larë dhe për tu vendosur – me llastikë për tu kapur në katër cepat e dyshekut
Përbërje: copë e bardhë e qepur me 200 gr vatë poliestre.
Përmasa:  72/190; 82/190; 80/200; 82/200; 90/190; 90/200; 114/190; 120/190; 120/200; 125/190; 144/190; 144/200; 140/190; 140/200; 160/190; 160/200; 164/190; 164/200; 180/200
Mbrojtësi i dyshekut do të sigurojë mbrojtje jo vetëm të dyshekut tuaj, por dhe do tiu ruajë edhe ju nga alergjenët dhe pluhuri ose insektet.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mbrojtësit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri Paketa: 1 (72/190)                          Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5kg.

Numri Paketa: 1 (82/190)                          Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (80/200)                          Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (82/200)                          Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5kg.

Numri Paketa: 1 (90/190)                          Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (90/200)                          Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (114/190)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (120/190)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (120/200)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (125/190)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (140/190)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (140/200)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (144/190)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (144/200)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (160/190)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (160/200)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg. 

Numri Paketa: 1 (164/200)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Numri Paketa: 1 (180/200)                        Paketa 1: 50/50/1 cm., pesha 0.5 kg.

Model
Leoni Classic

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni