Kuzhinë Ombra | Vellea Home

Ombra

Kuzhinë , Gri guri + light atelier

37400 L
29400 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Kompleti përmban:

-          Rreshti i poshtëm – dollapë

-          Rreshti i sipërm – dollapë

-          Banak termik

·         Përmasa: 

-          Rresht i poshtëm : L140 B60 H84 cm

-          Rreshti i sipërm: L140 B30 H55 cm

·         Korpus:

-          Melaminë e lustruar

Vëmendje!

Çmimi nuk përfshin lavaman, pajisje elektrike dhe aksesorë

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 4

Paket 1: 89/53/15 cm , Pesha 29 kg

Paket 2: 147/51/9 cm , Pesha 26 kg

Paket 3: 68/67/9 cm , Pesha 9 kg

Paket 4: 26/13/13 cm , Pesha 3 kg

Model Çmim për montim
Ombra 4420.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni