Komo Sele 104, Sele 104, Lis votan + i bardhë me shkëlqim | Vellea Home
Sele 104

Komo , Lis votan + i bardhë me shkëlqim

Komo Sele 104 1
Komo Sele 104 2
Komo Sele 104 3
Komo Sele 104 4
Komo Sele 104 5
Komo Sele 104 6
Komo Sele 104 1_thumb
Komo Sele 104 2_thumb
Komo Sele 104 3_thumb
Komo Sele 104 4_thumb
Komo Sele 104 5_thumb
Komo Sele 104 6_thumb
21445 L
16252 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L104 B41 H106 cm.

Korpus: Melaminë e lustruar.

Dyer: Melaminë, i bardhë me shkëlqim, doreza metalike.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 115/39/10 cm., pesha 24,3 kg.

Paketa 2: 106/41/5 cm., pesha 11 kg.

Paketa 3: 54/51/7 cm., pesha 11 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni