Kënd kuzhine i zgjerueshëm Ara Mini | Vellea Home

Ara mini

Kënd kuzhine i zgjerueshëm , Bezhë + venge

44800 L
35800 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·     Kënd kuzhine Ara Mini

           Përmasa: L190 B125 H80 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 118/173 cm.

·         Materiale ballore: tekstil poliestër, lëkurë eko e treguar në variantet e ngjyrave

·         Tapiceria: sfungjer me lartësi T25, H6 cm., materiale tapicerie shtesë

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë, PDV

·         Përparësi: transformohet në krevat, bie mbështetësja, 3 sëndukë, universal – drejtimi majtas/djathtas vendoset kur montohet

Bëhuni origjinalë dhe me stil në kuzhinën tuaj. Pamja artistike e divanit të kuzhinës Ara mini jep një pamje moderne dhe me shumë efekt në çdo interior. Modeli ofron komfortin dhe rehatinë e mobiljes së butë, i krijuar veçanërisht për vende të tilla, si dhe një përparësi e madhe është transformimi i lehtë dhe i shpejtë në krevat dhe disponimi i sëndukve, të cilat sigurojnë vend shtesë për të mbajtur sende të ndryshme. Këndi i kuzhinës është i tapicuar me dy lloje copash – lëkurë eko dhe tekstil, materiale me qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit dhe shumë elastikë. Këto cilësi të materialeve garantojnë ruajtjen e pamjes të shkëlqyer të divanit në përdorimin e përditshëm. Konstrukti i divanit është i përpunuar nga dru masiv dhe melaminë.

Vëmendje!

Kurrizi i këndit të kuzhinës nuk është i tapicuar me material ballor.

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 70/60/80 cm., pesha 15 kg.

Paketa 2: 60/60/80 cm., pesha 16 kg.

Paketa 3: 132/60/80 cm., pesha 45 kg.

 

Model Çmim për montim
Ara mini 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni