Dyshek Silver Comfort, i dyanshëm 140/200 | Vellea Home

Silver Comfort

140/200, i dyanshëm , 140/200

39000 L
Ulje -42%
22499 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 10 ditë

·         Trashësi e dyshekut: 18 cm. +/- 2cm
Dysheku është i përshtatshëm për mekanizëm ngritës me fuqi N750.

·         Materiale: copë e veçantë antibakteriale me fije argjendi, bërthamë anatomike nga Nova Flex

·         Karakteristika të tekstilit: natyral antialergjik, siguron mjedis higjienik për gjumë, veprim antibakterial për një kohë të gjatë, parandalon shfaqjen e aromave të pakëndshme, antistatik natyral, këllëf i cili hiqet dhe lahet

Dysheku Silver Comfort është dyshek anatomik, bërthama e të cilit është prej shkume me cilësi të lartë Nova Flex siguron fortësi të balancuar dhe komfort të jashtëzakonshëm të trupit gjatë gjumit. Bërthama e profilizuar jep mbështetje maksimalisht të mirë për trupin në çdo moment dhe gjatë të gjithë hapësirës të dyshekut. Nova Flex është shkumë me elasticitet të lartë e përpunuar me teknologji origjinale për profilizim, e cila siguron qarkullim natyral të ajrit. Kjo gjë garanton higjienë të shkëlqyer dhe gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Profilizimi i brëndshëm i jep fortësi të përshtatshme zonave të dyshekut, të cilat mbështesin shtyllën kurrizore në pozicionin e duhur gjatë gjumit. Dysheku Silver Comfort është i veshur i gjithi me këllëf antibakterial i cili hiqet dhe lahet lehtësisht,  përmban gjithashtu  fije argjendi. Ai është antialergjen natyral, garanton veprim antibakterial jetëgjatë dhe nuk lejon shfaqjen e aromave.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Dysheku Silver Comfort ofrohet në në variant të rrotulluar i paketuar në mënyrë të përshtatshme për tu lëvizur dhe transportuar.

Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimit. Dysheku Silver Comfort merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Numri i paketave: 1 (140/200)

Paketa 1: 140/40/40 cm., pesha 16 kg.

Model Çmim për montim
Silver Comfort 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni