Dyshek Silver Comfort, i dyanshëm 160/200, Silver Comfort, 160/200 | Vellea Home
Silver Comfort

160/200, i dyanshëm , 160/200

Dyshek  Silver Comfort, i dyanshëm 160/200 1
Dyshek  Silver Comfort, i dyanshëm 160/200 2
Dyshek  Silver Comfort, i dyanshëm 160/200 3
Dyshek  Silver Comfort, i dyanshëm 160/200 4
Dyshek  Silver Comfort, i dyanshëm 160/200 1_thumb
Dyshek  Silver Comfort, i dyanshëm 160/200 2_thumb
Dyshek  Silver Comfort, i dyanshëm 160/200 3_thumb
Dyshek  Silver Comfort, i dyanshëm 160/200 4_thumb
44929 L
28489 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

·         Trashësia e dyshekut: 18 cm. +/- 2cm

·         Materiale: copë e veçantë antibakteriale me fije argjendi, bërthamë anatomike nga Nova Flex

·         Karakteristika të tekstilit: natyral antialergjik, siguron mjedis higjienik për gjumë, veprim antibakterial për një kohë të gjatë, parandalon shfaqjen e aromave të pakëndshme, antistatik natyral, këllëf i cili hiqet dhe lahet

Dysheku Silver Comfort është dyshek anatomik, bërthama e të cilit është prej shkume me cilësi të lartë Nova Flex siguron fortësi të balancuar dhe komfort të jashtëzakonshëm të trupit gjatë gjumit. Bërthama e profilizuar jep mbështetje maksimalisht të mirë për trupin në çdo moment dhe gjatë të gjithë hapësirës të dyshekut. Nova Flex është shkumë me elasticitet të lartë e përpunuar me teknologji origjinale për profilizim, e cila siguron qarkullim natyral të ajrit. Kjo gjë garanton higjienë të shkëlqyer dhe gjumë komfort dhe të shëndetshëm. Profilizimi i brëndshëm i jep fortësi të përshtatshme zonave të dyshekut, të cilat mbështesin shtyllën kurrizore në pozicionin e duhur gjatë gjumit. Dysheku Silver Comfort është i veshur i gjithi me këllëf luksoz antibakterial i cili hiqet dhe lahet, përmban gjithashtu fije argjendi. Ai është antialergjen natyral, garanton veprim antibakterial jetëgjatë dhe nuk lejon shfaqjen e aromave.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimit. Dysheku Silver Comfort merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 160/40/40 cm., pesha 21.8 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni