Dyshek Silver Comfort, i dyanshëm 90/200 | Vellea Home

Silver Comfort

90/200, i dyanshëm , 90/200

24100 L
Ulje -37%
15000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Trashësia e dyshekut: 18 cm. +/- 2cm
Dysheku është i përshtatshëm për mekanizëm ngritës me fuqi N450.

Materiale: copë e veçantë anti-bakteriale me fije argjendi, bërthamë anatomike nga Nova Flex

Karakteristika të tekstilit: natyral antialergjik, siguron mjedis higjienik për gjumë, veprim anti-bakterial për një kohë të gjatë, parandalon shfaqjen e aromave të pakëndshme, antistatik natyral, këllëf i cili hiqet dhe lahet.

Dysheku Silver Comfort është dyshek anatomik, bërthama e të cilit është prej shkume me cilësi të lartë Nova Flex siguron fortësi të balancuar dhe komfort të jashtëzakonshëm të trupit gjatë gjumit. Bërthama e profilizuar jep mbështetje maksimalisht të mirë për trupin në çdo moment dhe gjatë të gjithë hapësirës të dyshekut. Nova Flex është shkumë me elasticitet të lartë e përpunuar me teknologji origjinale për profilizim, e cila siguron qarkullim natyral të ajrit. Kjo gjë garanton higjienë të shkëlqyer dhe gjumë komfort dhe të shëndetshëm. Profilizimi i brendshëm i jep fortësi të përshtatshme zonave të dyshekut, të cilat mbështesin shtyllën kurrizore në pozicionin e duhur gjatë gjumit. Dysheku Silver Comfort është i veshur plotësisht me një mbulesë të lëvizshme, e cila mundë të lahet, e bërë nga pëlhurë luksoze anti-bakteriale, i cili përmban fije argjendi. Ai është antialergjen natyral, garanton veprim anti-bakterial jetëgjatë dhe nuk lejon shfaqjen e aromave.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni dyshekun deri në 30 ditë pas dorëzimit. Dysheku Silver Comfort merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Numri i paketave: 1 (90/200)

Paketa 1: 90/40/40 cm., pesha 12 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni