Tavolinë trapezarie Erma | Vellea Home

Erma

Tavolinë trapezarie , dru ahu

Tavolinë trapezarie Erma 1
Tavolinë trapezarie Erma 1_thumb
29911 L
25153 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

dru ahu

Dorëzim : 15 ditë

Tavolinë trapezarie e zgjerueshme Erma

Përmasat: L120-150 B80 H78 cm.
Pjesa e sipërme: MDF rimeso
Konstrukti: dru ahu masiv
Mbulesë: astar + llak poliuretani
Dekor/ngjyrë: ahu

Tavolina e trapezarisë Erma është model i bukur dhe praktik i përshtatshëm për tu përdorur në përditshmëri në çdo shtëpi. Konstrukti i saj elegant i jep sofistikim dhe stil dhe drekës më të thjeshtë në shtëpi. Tavolina është e përpunuar me MDF rimeso dhe dru masiv ahu me cilësi të shkëlqyer. Dekor plot efekt prej druri i pjesës së sipërme jep rehati dhe harmoninë e materialeve natyrale të interiorit. Të gjitha sipërfaqet e dukshme janë të llakuara me llak të cilësisë së lartë, i cili ruan cilësitë e drurit për një kohë të gjatë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv dhe rimeso ka mundësi të ketë ndryshime në tonalitetin e produkteve të ndryshme.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i Paketave: 2

Paketa  1: 122/82/12 cm., pesha 17 kg.
Paketa 2: 13/13/75 cm., pesha 4 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni