Tavolinë trapezarie Erma | Vellea Home

Erma

Tavolinë trapezarie , Venge

Tavolinë trapezarie Erma 1
Tavolinë trapezarie Erma 2
Tavolinë trapezarie Erma 3
Tavolinë trapezarie Erma 4
Tavolinë trapezarie Erma 5
Tavolinë trapezarie Erma 6
Tavolinë trapezarie Erma 7
Tavolinë trapezarie Erma 1_thumb
Tavolinë trapezarie Erma 2_thumb
Tavolinë trapezarie Erma 3_thumb
Tavolinë trapezarie Erma 4_thumb
Tavolinë trapezarie Erma 5_thumb
Tavolinë trapezarie Erma 6_thumb
Tavolinë trapezarie Erma 7_thumb
29911 L
Ulje -32%
20146 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Venge

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L120-150 B80 H78 cm.

·         Pllaka: MDF

·         Konstrukti: dru ahu masiv

Tavolina Erma është një model i bukur dhe praktik i përshtatshëm për përditshmërinë e çdo familjeje. Ndërtimi i tij elegant i jep përsosje dhe stil edhe drekës apo darkës së zakonshme. Tavolina është prej MDF dhe dru i masiv ahu i cilësisë së shkëlqyer. Dekori elegant prej druri i tavolinës sjell rehati dhe harmoninë e materialeve natyrore në brendësi. Të gjitha sipërfaqet e dukshme janë të llakuara me një llak cilësor që ruan cilësitë e drurit për një kohë të gjatë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 122/82/12 cm., pesha 17 kg.

Paketa 2: 13/13/75 cm., pesha 4 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni