Blindues | Vellea Home

Linjë mbrojtëse

2000mm , krom mat

730 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim: 10 ditë

Blindues PVC
Gjatësia vendoset sipas dëshirës të klientit nga 200 mm deri në 3200 mm B30mm. H30mm.
Ngjyrë: krom at
Material: PVC
Sugjerohet për montimin e kuzhinave, në mënyrë që të ruaje nga lagia e banakut dhe e kurrizit. Çdo blindues ka mbërthim individual.

Model Çmim për montim
Linjë mbrojtëse 312.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Të para së fundmi

Na ndiqni