Pup Margo | Vellea Home

Margo

Pup , Me lule

12100 L
Ulje -29%
8500 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Me lule

Dorëzim : 30 ditë

·         Përmasa: L49 B49 H43 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazamenti susta zig zag, shkumë poliuretan

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë, kompensatë, metal

Pupi Margo do të plotësojë në mënyrë të shkëlqyer komfortin e poltronit me të njëjtin emër. Ai është i tapicuar me copë me cilësi të lartë me sipërfaqe kadifeje të butë dhe të lëmuar në prekje.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 52/52/25 cm., pesha 8 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni