Leo bebe me memori, i dyanshëm 65/160 | Vellea Home

Leo + memory

i dyanshëm 65/160 , 65/160

11400 L
8700 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

·         Përmasa: 65/160 cm.

·         Materiale:

-          Zhakard me tegela pambuku i qepur me vate

-          Mbushja: sfungjer 10cm

-          Shtresë e njëanshme me shkumë memorie 2 cm

Për të siguruar më të mirën për fëmijën tuaj, ju duhet të zgjidhni sigurinë dhe komoditetin e zgjatuesit të dyshekut për fëmijë Leo. Është bërë nga materiale krejtësisht të padëmshme për shëndetin e më të vegjlit. Pëlhura e sipërme është e fortë dhe rezistente ndaj ndotjes. Tekstili është i butë dhe i këndshëm në prekje, i butë për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve. Bërthama e dyshekut është prej shkume me një densitet të përshtatshëm, duke siguruar një bazë të qëndrueshme, e cila rekomandohet për vitet e para të periudhës së rritjes intensive.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI: Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (65/160)

Paketa 1: 65/160/10 cm., pesha 6 kg.

Model Çmim për montim
Leo + memory 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni