Leo bebe me memori, 60/120 i dyanshëm | Vellea Home

Leo + memory

60/120 i dyanshëm , 60/120

7399 L
Ulje -23%
5599 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: 60/120 cm.

Material ballor: zhakard i qepur me vatë me tegel pambuku

Bërthamë: sfungjer 10 (+/- 1cm) cm., një shtresë shkumë memory 2 cm.

Për komfort maksimal dhe për një gjumë akoma dhe më të qetë dhe të shëndetshëm të fëmijës tuaj, ne shtuam më shumë butësi dhe ndjeshmëri në dyshekët Leo bebe. Shtresa shtesë prej shkume memory krijon një ndjesi të pakrahasueshme për qetësi dhe kënaqësi, gjë e cila është një mjet unik për të qetësuar fëmijën kur nuk ka gjumë të qetë. Dysheku është i përpunuar me materiale, plotësisht të padëmshme për shëndetin e fëmijëve. Copa ballore është e fortë dhe e qëndrueshme ndaj ndotjes. Tekstili është  i butë dhe i këndshëm në prekje, i ndjeshëm ndaj lëkurës të ndjeshme të fëmijëve. Bërthama e dyshekut është prej sfungjeri me dendësinë e nevojshme, e cila siguron bazament stabël, gjë e cila u sygjerohet për vitet e para të periudhës të rritjes intensive.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen si ankesa.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (60/120)

Paketa 1: 60/120/10 cm., pesha 5 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni