Lavaman 5078 | Vellea Home

5078

Thellësia 19 cm. , Krom , i majtë

9299 L
Ulje -26%
6899 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë
Zgjedhje

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L78/B50 cm

·         Lavamani: 45/40 cm

·         Thellësia: 19 cm

·         Sifon: 9 cm

Vëmendje!

Pastroni lavamanin me sapun neutral ose me solucion që nuk përmban acid ose grimca gërryese. Asnjëherë mos pastroni lavamanin me furçë për material të fortë, mjete të mprehta ose me copë të ashpër, kjo mund të sjellë deri në dëmtimin e sipërfaqes. Pas përdorimit është e rekomandueshme të pastrohet me ujë dhe ta thani lavamanin.

Model Çmim për montim
5078 2236.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni