Lavaman 5078 | Vellea Home

5078

Thellësi – 19 cm. , krom , i djathtë

9599 L
7700 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Përmasa: L78/B50 cm.
Përmasa luga: 45/40 cm.
Thellësi e lugës: 19 cm.
Sifon: 9 cm.

Përfshihen në komplet tuba PVC për lidhje me hidraulik dhe lavastovilje.

Lavamani modern prej inoksi siguron më shumë komfort dhe funksionalitet në kuzhinën bashkëkohore. Luga e madhe e bën atë të rehatshëm për të lartë enë si të vogla ashtu dhe të mëdha. Sipërfaqja e lëmuar prej çeliku dhe rrjeta lëvizëse e sifonit lejojnë pastrimin e lehtë dhe mirëmbajtjen e përditshme të lavamanit. Diametri më i madh i sifonit garanton rrjedhjen e shpejtë të ujit.

Vëmendje!
Lavamani ofrohet me lugë të majtë/të djathtë dhe hapje të gatshme për rubinet. Rubineti nuk përfshihet në çmim.

Lani lavamanin me sapun neutral ose preparat i cili nuk ka acid ose grimca gërryese. Asnjëherë mos e pastroni lavamanin me furçë për materiale të forta, sende të mprehta ose copë të ashpër, kjo gjë mund të çojë në dëmtimin e sipërfaqes. Pas përdorimit është mirë të lani me ujë dhe të thani me peshqir lavamanin.

Model Çmim për montim
5078 2236.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni