Kënd i zgjerueshëm Hazart | Vellea Home

Hazart

Kënd i zgjerueshëm , Bezhë , i djathtë

124100 L
Ulje -29%
87100 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I djathtë
Bezhë

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L273 B165 H95 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 118/200 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje:  bazament – susta zig zag, mbushje e ndenjëseve – shkumë poliuretan 10 cm N25, vatë poliestre, dyshek – shkumë poliuretan 8 cm N25, vatë poliestre, jastëkë mbështetës – miks vatë poliestër dhe shkumë poliuretan

·         Konstrukti: dru masiv dhe me shtresa, melaminë, NTF

·         Përparësi: *funksion krevat – mekanizëm i cili tërheq nëndyshekun, *kurriz i tapicuar

Divani Hazart i jep kuptim fjalëve pasion pas rehatisë të shtëpisë. Çdo përthyerje e tij është e mbushur me komfort dhe atmosferë relaksi. Divani është i tapicuar me tekstil të butë dhe jashtëzakonisht të këndshëm në prekje, me sipërfaqe kadifeje të butë. Mbushja është e formuar me materiale me elasticitet të lartë, të cilat bashkë me bazamentin prej sustave të çelikta krijojnë komfort të shkëlqyer dhe garantojnë ruajtjen e pamjes së jashtme të modelit. Modeli Hazart ka mekanizëm të futur për nëndyshek, i cili lejon ta ktheni me lehtësin në një krevat të madh dhe të rehatshëm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendoni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 165/100/95 cm., pesha 45 kg.

Paketa 2: 170/100/94 cm., pesha 62 kg.

Model Çmim për montim
Hazart 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni