Kënd i zgjerueshëm Hazart, Hazart, Bezhë | Vellea Home
Hazart

Divan Kënd i zgjerueshëm , Bezhë , i majtë

Kënd i zgjerueshëm Hazart 1
Kënd i zgjerueshëm Hazart 2
Kënd i zgjerueshëm Hazart 3
Kënd i zgjerueshëm Hazart 4
Kënd i zgjerueshëm Hazart 5
Kënd i zgjerueshëm Hazart 6
Kënd i zgjerueshëm Hazart 7
Kënd i zgjerueshëm Hazart 8
Kënd i zgjerueshëm Hazart 1_thumb
Kënd i zgjerueshëm Hazart 2_thumb
Kënd i zgjerueshëm Hazart 3_thumb
Kënd i zgjerueshëm Hazart 4_thumb
Kënd i zgjerueshëm Hazart 5_thumb
Kënd i zgjerueshëm Hazart 6_thumb
Kënd i zgjerueshëm Hazart 7_thumb
Kënd i zgjerueshëm Hazart 8_thumb
135280 L
Ulje -29%
95914 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë
Bezhë

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L273 B165 H95 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 118/200 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje:  bazament – susta zig zag, mbushje e ndenjëseve – shkumë poliuretan 10 cm N25, vatë poliestre, dyshek – shkumë poliuretan 8 cm N25, vatë poliestre, jastëkë mbështetës – miks vatë poliestër dhe shkumë poliuretan

·         Konstrukti: dru masiv dhe me shtresa, melaminë, MDF

·         Përparësi: *funksion krevat – mekanizëm i cili tërheq nëndyshekun, *kurriz i tapicuar

Divani Hazart i jep kuptim fjalëve pasion pas rehatisë të shtëpisë. Çdo përthyerje e tij është e mbushur me komfort dhe atmosferë relaksi. Divani është i tapicuar me tekstil të butë dhe jashtëzakonisht të këndshëm në prekje, me sipërfaqe kadifeje të butë. Mbushja është e formuar me materiale me elasticitet të lartë, të cilat bashkë me bazamentin prej sustave prej çeliku krijojnë komfort të shkëlqyer dhe garantojnë ruajtjen e pamjes së jashtme të modelit. Modeli Hazart ka mekanizëm të futur për nëndyshek, i cili lejon ta ktheni me lehtësin në një krevat të madh dhe të rehatshëm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 165/100/95 cm., pesha 45 kg.

Paketa 2: 170/100/94 cm., pesha 62 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni