Kënd i zgjerueshëm Amirei | Vellea Home

Amirei

Divan Kënd i zgjerueshëm + 2 pupa , Gri + lëkurë e bardhë , i djathtë

115000 L
Ulje -27%
83900 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L262 В220 H76  cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 188/120

·         Material ballor: tekstil poliestër, lëkurë eko

·         Tapiceri: bazament – susta zig zag, mbushje – shkumë poliuretan N2730, vatë poliestre, materiale tapicerie shtesë

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *funksioni krevat – tërhiqet nëndysheku, *arkë – mekanizëm ngritës me susta, *komplekti ka 2 pupa

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendoni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 137/97/74 cm., pesha 49,75 kg.

Paketa 2: 161/97/74 cm., pesha 50,35 kg.

Paketa 3: 97/63/45 cm., pesha 17,5 kg.

Paketa 4: 97/36/59 cm., pesha 22,8 kg.

Model Çmim për montim
Amirei 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni