Kënd i zgjerueshëm Amirei | Vellea Home

Amirei

Divan Kënd i zgjerueshëm + 2 pupa , Portokalli , i majtë

122899 L
Ulje -26%
89800 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë
Portokalli

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L262 В220 H76  cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 188/120

·         Material ballor: tekstil poliestër, lëkurë eko

·         Tapiceri: bazament – susta zig zag, mbushje – shkumë poliuretan N2730, vatë poliestre, materiale tapicerie shtesë

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *funksioni krevat – tërhiqet nëndysheku, *sënduk– mekanizëm ngritës me susta, *komplekti ka 2 pupa

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 137/97/74 cm., pesha 49,75 kg.

Paketa 2: 161/97/74 cm., pesha 50,35 kg.

Paketa 3: 97/63/45 cm., pesha 17,5 kg.

Paketa 4: 97/36/59 cm., pesha 22,8 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni