Kënd i zgjerueshëm Adelon | Vellea Home

Adelon

Divan Kënd i zgjerueshëm , Kaf

129799 L
100099 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Kaf

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L286 В183 H74-90 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 140/237 cm.

·         Material ballor: copë luksoze, poliestër

·         Tapiceri/mbushje: tapiceri e ndenjëseve – shkumë poliuretan 10 cm N25, vatë poliestre, dyshek – shkumë poliuretan 8 cm N25, vatë poliestre, bazament – rripa tapicerie + susta zig zag

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *model universal – drejtimi majtas/djathtas i jepet kur montohet, *funksion gjumë – tërhiqet nëndysheku, *këllëfë me zinxhir, *sënduk– 1 copë

Zhytuni në komfortin marramendës të divanit Adelon dhe shijoni pushimin e vërtetë. Modeli ka tapiceri jashtëzakonisht të butë dhe të rehatshme, e përpunuar me tekstil të cilësisë më të mirë dhe me mbushje elastike. Copa është material i plotë dhe i fortë, me qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit dhe sipërfaqe të butë kadifeje. Divani ka mekanizëm praktik për të fjetur, të cilin mund ta përdorni çdo ditë. Sënduku i formuar poshtë pjesës për tu shtrirë siguron hapësirë maksimalisht të madhe për të vendosur sende të ndryshme. 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 190/90/80 cm., pesha 50 kg.

Paketa 2: 160/100/83 cm., pesha 62 kg.

Paketa 3: 100/25/66 cm, pesha 11,6 kg.

Paketa 4: 100/25/66 cm., pesha 11,6 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni