Kënd i zgjerueshëm Adelon | Vellea Home

Adelon

Kënd i zgjerueshëm , bezhë

117900 L
Ulje -29%
83599 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

bezhë

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L286 В183 H74-90 cm.
Hapësirë për të fjetur: 140/237 cm.
Materiale ballore: copë luksoze, poliestër
Tapiceri/mbushje:
Tapiceri ndenjëse: shkumë poliuretani 10 cm N25, vatë poliestre
Dyshek: shkumë poliuretani 8 cm N25, vatë poliestre
Bazament: rripa tapicerie + susta zig zag
Konstrukt: dru masiv, melaminë
Përparësi: *model universal, drejtimi majtas/djathtas vendoset kur montohet, *funksioni gjumë – tërhiqet pjesa e poshtme, *këllëfë me zinxhir, *sënduk – 1 copë.

Zhytuni në komoditetin magjepsës të divanit Adelon dhe shijoni një pushim të vërtetë. Modeli ka një tapiceri joshëse të butë dhe të rehatshme, të bërë me tekstil të cilësisë së lartë dhe mbushje elastike. Damasku është një copë e dendur dhe e fortë me rezistencë të lartë dhe një sipërfaqe të butë prej kadifeje. Divani ka një mekanizëm praktik fjetjeje që mund ta përdorni çdo ditë, sënduku i veçantë nën divan ofron vëllim maksimal për të vendosur sende të ndryshme.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri I Paketave: 4

Paketa  1: 190/90/80 cm., pesha 50 kg.
Paketa  2: 160/100/83 cm., pesha 62 kg.
Paketa  3: 100/25/66 cm., pesha 11,6 kg.
Paketa  4: 100/25/66 cm., pesha 11,6 kg.

Model Çmim për montim
Adelon 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni