Kënd Atlantik | Vellea Home

Atlantik

Divan Kënd i zgjerueshëm , Bezhë , i majtë

premium
Kënd Atlantik 1
premium
Kënd Atlantik 2
premium
Kënd Atlantik 3
Kënd Atlantik 1_thumb
Kënd Atlantik 2_thumb
Kënd Atlantik 3_thumb
165315 L
137257 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Bezhë

Dorëzim : 15 ditë

Seri ekskluzive e divanëve me dizajn gjerman dhe shumë cilësorë të krijuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L 260 B207 H75 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 127/182 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament i tapicerisë – susta zig zag, shkumë poliuretan T25/38, vatë poliestre 150 gr/m2

·         Konstrukti: dru ahu masiv, melaminë

·         Përparësi: funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, pjesë për tu shtrirë e madhe, jastëkë të rregullueshëm për komfort individual, sënduk

Në mënyrë që të ndiheni rehat, të jeni në humor dhe të kënaqur, krijoni një shtëpi moderne dhe komforte me ofertat tona më të mira për mobilim. Divani me shumë stil Atlantik ka funksionalitet të shkëlqyer bashkëkohor dhe komfort të pazëvendësueshëm. Të gjitha pjesët e tapicuara kanë elasticitetin maksimal të mundshëm për funksionin e tyre. Bazamenti i ndenjëseve është i përpunuar me susta zig zag, të cilat garantojnë ruajtjen e komfortit për një kohë të gjatë. Mekanizmi i futur i nëndyshekut mbush hapësirën e ndenjëseve në një krevat dopio të madh dhe të rehatshëm. Copa, me të cilën është tapicuar divani është e butë, e lëmuar dhe me sipërfaqe të lehtë për tu mirëmbajtur. Divani Atlantik ka dhe sënduk të aksesueshëm shumë lehtë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni