Kënd i zgjerueshëm Atlantik | Vellea Home

Atlantik

Kënd i zgjerueshëm , Gri i errët , i majtë

151600 L
121800 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Seri ekskluzive e divanëve me dizajn gjerman dhe shumë cilësorë të krijuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L 260 B207 H75 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 127/182 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament i tapicerisë – susta zig zag, shkumë poliuretan T25/38, vatë poliestre 150 gr/m2

·         Konstrukti: dru ahu masiv, melaminë

·         Përparësi: funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, pjesa për tu shtrirë e madhe, jastëkë të rregullueshëm për komfort individual, sënduk

Në mënyrë që të ndiheni rehat, të jeni në humor dhe të kënaqur, krijoni një shtëpi moderne dhe komforte me ofertat tona më të mira për mobilim. Divani me shumë stil Atlantik ka funksionalitet të shkëlqyer bashkëkohor dhe komfort të pazëvendësueshëm. Të gjitha pjesët e tapicuara kanë elasticitetin maksimal të mundshëm për funksionin e tyre. Bazamenti i ndenjëseve është i përpunuar me susta zig zag, të cilat garantojnë ruajtjen e komfortit për një kohë të gjatë. Mekanizmi i përfshirë i nëndyshekut mbush hapësirën e ndenjëseve në një krevat dopio të madh dhe të rehatshëm. Copa, me të cilën është tapicuar divani është e butë, e lëmuar dhe me sipërfaqe të lehtë për tu mirëmbajtur. Divani Atlantik ka dhe sënduk të aksesueshm shumë lehtë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Model Çmim për montim
Atlantik 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni