Kënd Alta | Vellea Home

Alta

Divan Kënd i zgjerueshëm , Jeshil , i majtë

137100 L
Ulje -25%
102000 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L279 B172 H96 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 130/208 cm.

·         Përparësi: funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, sënduk

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni