Blindues | Vellea Home

Linjë mbrojtëse

600 mm , Mat krom

337 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim: 10 ditë

Gjatësia përcaktohet sipas dëshirës së klientit nga 200mm deri 2200mm B30 mm H30 mmm

-          Material: PVC

-          Ngjyra: mat krom

Rekomandohet në montimin e kuzhinës, për të ruajtur bangone termike dhe kurrizin nga uji.

Çdo blindues ka mbërthimin përkatës.

Model Çmim për montim
Linjë mbrojtëse 52.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Të para së fundmi

Na ndiqni