Karrige e palosshme Fleks, Flex, dru ahu | Vellea Home
Flex

Karrige e palosshme , dru ahu

Karrige e palosshme Fleks 1
Karrige e palosshme Fleks 1_thumb
4201 L
Ulje -29%
2965 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

dru ahu

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.
Përmasa:
L54 B44.5 H80 cm.

Konstrukt: dru masiv ahu dhe me shtresa
*mbulesë ngjyrë ahu
Ndenjëse: bazament i fortë ngjyrë ahu

Vëmendje!

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave:

Paketa 1: 13/46,5/91 cm., pesha 7,3 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni