Karrige e palosshme Fleks | Vellea Home

Flex

Karrige e palosshme , venge

4200 L
Ulje -22%
3199 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

venge

Dorëzim: 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.
Përmasa:
L54 B44.5 H80 cm.
Konstrukt: dru ahu masiv dhe me shtresa, *mbulesë ngjyrë venge
Ndenjëse: bazament i fortë, ngjyrë venge  

Vëmendje!

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.
Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimimn e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.
Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1
Paketa 1: 13/46,5/91 cm., pesha 7,3 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni