Karrige Apollo 2P | Vellea Home

Apollo 2P

Karrige , kapuçino me qepje të bardhë

Karrige Apollo 2P 1
Karrige Apollo 2P 1_thumb
4573 L
Ulje -36%
2905 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.
Përmasa:
Ndenjëse 42x42 cm.
Mbështetëse 30x55 cm.
Lartësia e mbështetëses 97 cm.
Ngjyrë: kapuçino
Këmbë: krom
Ndenjëse dhe mbështetëse: lëkurë eko kapuçino me qepje të bardhë

E keni vënë re se ndër të gjithë faktorët e tjerë, edhe ngjyra luan një rol shumë të rëndësishëm në zgjedhjen e mobiljeve. Oferta këtë herë është një set me 2 karrige trapezarie. Është komode, duket me stil dhe do të jetë theksi i vërtetë që kërkoni. Lëkura eko në mbështetësen dhe sediljen garanton mirëmbajtje dhe qëndrueshmëri të lartë.

Vëmendje!

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 85/46/24 cm., pesha 17 kg.

Mirëmbajtje: Sipërfaqet fshihen me peshqir të lagur. Nuk duhet të përdoren produkte dhe materiale të cilat përmbajnë grimca gërryese.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni