Karrige Apollo 2P | Vellea Home

Apollo 2P

Karrige trapezarie , Kafe e errët me qepje të bardhë

Karrige Apollo 2P 1
Karrige Apollo 2P 1_thumb
4573 L
3090 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

·         Përmasa: 

-          Ndenjësja: 42x42 cm

-          Mbështetësja: 30x55 cm

-          Lartësia e mbështetëses: 97cm

·         Lëkurë eko

·         Metal

A e keni vënë re, se përmes të gjithë faktorëve të tjerë, ngjyra gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në zgjedhjen e mobilimit. Oferta këtë rradhë është komplet me 2 karrige trapezarie. Ata janë komfortë, me pamje stilioze dhe do të jetë akcenti që ju kërkoni. Lëkura eko e mbështetëses dhe ndenjëses garanton mirëmbajtje të lehtë dhe fortësi.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. .

 Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Komplet:  Numri i paketave: 1

Paketa 1: 85/46/24 cm., pesha 17 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni