Dyshek Duo Sense | Vellea Home

Duo Sense

Dyshek i dyanshëm, 160/200 , 160/200

40099 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Dyshek i dyanshëm Duo Sense:

Karakteristika: lartësi 20 cm ( +/- 1cm ); dyshek ortopedik me anë me fortësi të ndryshme; shtresë shtesë 3 cm shkumë elastike e butë;  bërthamë shkumë më e fortë për mbështetje stabël; tekstil me nivel të lartë të ajrosjes

Fortësi: mbi mesataren

DuoSense është dyshek i fortë i dyanshëm. Nga ana më e butë janë shtuar 3 cm shkumë e butë. Është e përshtatshme për ata që kërkojnë mbështetje ortopedike stabël në pozicion për gjumë anash. Nga ana tjetër e dyshekut ndjesia është e tillë për bazament ortopedik të fortë në të gjithë trupin. Ana më e fortë është e përshtatshme për pozicion gjumi me kurriz. Bërthama e DuoSense është 16 cm shkumë me qëndrueshmëri të gjatë. Trupi merr mbështetje të qëndrueshme në pikat kryesore të cilat janë në kontakt me dyshekun – supe, vithe dhe këmbë, e cila siguron pozicionin e duhur të gjumin me shtyllë kurrizore të drejtë.

Tekstili Anti alergjik siguron mjedis të thatë për gjumë dhe ruan nga mbajta e lagështirës në dyshek. Ajrosja e lartë lejon qarkullim të vazhdueshëm të arjit dhe pengon mbajtjen e pluhurit. Të gjithë dyshekët e iSleep janë të dyanshëm dhe mund të kthehen ose rrotullohen, gjë e cila ndihmon në përdorimin e tyre për një kohë më të gjatë. Dyshekët e dyanshëm vendosen mbi zgarën e krevatit me lamele, të cilat lejojnë qarkullim të lirshëm të ajrit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Dyshekët e iSleep paketohen në formë të rrotulluar të vakumuar, e cila i ruan idealisht të pastër deri në hapjen e tyre. Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni para afatit të treguar në paketim. Dysheku Duo Sense merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (160/200)

Paketa 1: 160/30/30 cm., pesha 25 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni