Dyshek Duo Sense, i dyanshëm 90/200 | Vellea Home

Duo Sense

90/200, i dyanshëm , 90/200

22800 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Zgjedhje

Dorëzim : 30 ditë

Dyshek i dyanshëm Duo Sense:

·         Karakteristika: lartësi 20 cm ( +/- 1cm ); dyshek ortopedik me anë me fortësi të ndryshme; shtresë shtesë 3 cm shkumë elastike e butë;  bërthamë shkumë më e fortë për mbështetje të qëndrueshme; tekstil me nivel të lartë të ajrosjes.

·         Fortësia: mbi mesataren

DuoSense është dyshek i fortë i dyanshëm. Nga ana më e butë janë shtuar 3 cm shkumë e butë. Është i përshtatshëm për ata që kërkojnë mbështetje të qëndrueshme ortopedike në pozicionin e gjumit anësor. Në anën tjetër të dyshekut ndjehet një bazë e fortë ortopedike dhe një mbështetje e qëndrueshme për të gjithë trupin. Ana më e fortë është e përshtatshme për të fjetur në shpinë. Bërthama e DuoSense është shkumë e qëndrueshme 16 cm. Trupi merr mbështetje të qëndrueshme në pikat kryesore të kontaktit me dyshekun - shpatullat, legenin dhe këmbët, gjë që siguron një pozicion të saktë gjumi me një shpinë të drejtë. Tekstili anti-alergjik siguron një mjedis të thatë gjumi dhe parandalon mbajtjen e lagështirës në dyshek. Frymëmarrja e lartë lejon qarkullimin e vazhdueshëm të ajrit dhe parandalon mbajtjen e pluhurit.Të gjithë dyshekët e iSleep janë të dyanshëm dhe mund të kthehen ose rrotullohen, gjë e cila ndihmon në përdorimin e tyre për një kohë më të gjatë. Dyshekët e dyanshëm vendosen mbi zgarën e krevatit me lamele, të cilat lejojnë qarkullim të lirshëm të ajrit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Dyshekët e iSleep paketohen në formë të rrotulluar të vakumuar, e cila i ruan idealisht të pastër deri në hapjen e tyre. Detyrimisht hapeni dhe shpaloseni para afatit të treguar në paketim. Dysheku Duo Sense merr formën dhe përmasat e dëshiruara 24 orë pas shpalosjes.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (90/200)

Paketa 1: 90/30/30 cm., pesha 14 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni