Zgarë krevati Pegas për krevat dopio 160/200, Pegas, 160/200 | Vellea Home
Pegas

Zgarë krevati për krevat dopio 160/200 , 160/200

Zgarë krevati Pegas për krevat dopio 160/200 1
Zgarë krevati Pegas për krevat dopio 160/200 1_thumb
11557 L
9270 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

NUK mund të përdoret me mekanizëm ngritës

·         Përmasa: L158 B196 H3  cm.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv, dru me shtresa dhe rimeso, KA MUNDËSI TË KETË DEVIJIME NGA NGJYRA E ILUSTRUAR E PRODUKTIT dhe në tonalitetin e produkteve të ndryshme.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni