Zgarë krevati e montueshme Standar 140/200 | Vellea Home

Standard

Zgarë krevati e montueshme 140/200 , 140/200

12400 L
10300 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Zgarë krevati e montueshme Standart

NUK mund të përdoret me mekanizëm ngritës

·         Zgara: dru ahu me shtresa 22 mm

·         Lamela: dru ahu me shtresa – gjerësi 53/60 mm. dhe trashësi 8/10/12 mm

·         Mbajtëse(këpucë) prej polietileni

·         Lartësia e zgarës të krevatit 5cm

·         Numër i lamelave të zgarës teke:

·         Për përmasa me gjatësi 190 cm. – 15 copë

·         Për përmasa me gjatësi 200 cm. – 16 copë

·         Numër i lamelave të zgarës dopio:

·         Për përmasa me gjatësi 190 cm. – 30 copë

·         Për përmasa me gjatësi 200 cm – 32 copë

       Ato kursejnë bezdisjen dhe shpenzimet e tepërta pas blerjes. Korniza kryesore e konstruktit është e përpunuar nga druri i ahut me shtresa. Ajo dallon me fortësinë dhe qëndrueshmërinë ndaj peshave të rënda. Lamelat, të cilat janë prej druri ahu me shtresa krijojnë bazament për dyshekun me elasticitet të shkëlqyer dhe qëndrueshmëri ndaj ngarkesës së vazhdueshme. Fleksibiliteti i mbajtëseve polimerike (këpucët) sigurojnë stabilitet maksimal ndaj përthithjes ose deformimeve të tjera, në të cilat janë të vendosura lamelat. Zgarat e krevatit sigurojnë ajrosje natyrale të dyshekëve dhe zgjasin jetën e tyre.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv, dru me shtresa dhe rimeso, KA MUNDËSI TË KETË DEVIJIME NGA NGJYRA E ILUSTRUAR E PRODUKTIT dhe në tonalitetin e produkteve të ndryshme.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni