Zgarë krevati e montueshme Kompakt 160/200 | Vellea Home

Kompakt

Zgarë krevati e montueshme , 160/200

13699 L
11100 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Zgarë krevati e montueshme Kompakt
Zgara: Nuk mund të montohet mekanizëm ngritës për dyshekun, profil çeliku i lyer me pluhur 30/20 mm, për zgarë teke dhe 30/30 mm për zgarë dopio
Trashësi e murit: 0,9 cm
Lartësi e zgarës të krevatit: 4 cm
Lamela: dru ahu me shtresa – gjerësi 8 mm.
Mbajtëse(këpucë) prej kopolimeri
Numër i lamelave të zgarës teke:
Për përmasa me gjatësi 190 cm. – 13 copë
Për përmasa me gjatësi 200 cm. – 14 copë
Numër i lamelave të zgarës dopio:
Për përmasa me gjatësi 190 cm. – 26 copë
Për përmasa me gjatësi 200 cm – 28 copë
Me to ju merrni një produkt unik që do t'ju kursejë vështirësitë në mbajtjen dhe rehatin të shkëlqyer në dhomën e gjumit. Ndërtimi i tyre është bërë nga një profil i fortë çeliku me një shtresë pluhuri të qëndrueshme. Lamelat janë prej druri të shtresuar të ahut, i cili garanton qëndrueshmëri maksimale dhe elasticitet të shkëlqyer të bazës së dyshekut. Fleksibiliteti i këpucëve kopolimer siguron qëndrueshmëri maksimale nën ngarkimin përdredhës ose lloje të tjera deformimesh. Zgarat e krevatit lejojnë ajrosjen natyrale të dyshekëve dhe zgjasin jetën e tyre.
Vëmendje!
Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.
Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv, dru me shtresa dhe rimeso, KA MUNDËSI TË KETË DEVIJIME NGA NGJYRA E ILUSTRUAR E PRODUKTIT dhe në tonalitetin e produkteve të ndryshme.
Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.
Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.
Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni