Zgarë krevati DS 144/190 | Vellea Home

DS

Zgarë krevati 144/190 , 144/190

16600 L
13299 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Disa gjëra janë thjesht të nevojshme

·         *Mundësi për montim mekanizmi ngritës për dyshek, i cili do të sigurojë shfrytëzimin e hapësirës poshtë zgarës.

*I përpunuar me profil çeliku të fortë dhe lamela ahu me shumë shtresa.

*Qëndrueshmëri maksimale e zgarës nga përthithja dhe deformimi, si dhe këpucë të teknologjisë së lartë kopolimere.

*Mundësi për lëvizje vertikale të pjesës së lamelave, e siguruar nga krevati elastik.

*Ndjesia për sipërfaqe të plotë është arritur falë bashkimit pa ndryshim në lartësi.

*fleksibilitet i konsiderueshëm i përkuljes, falë mundësisë për lëvizje të lamelave rreth aksit.

·         Lartësia e zgarës: 5 cm

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

 

 

 

Model Çmim për montim
DS 728.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni