Zgarë krevati DS 140/200 | Vellea Home

DS

Zgarë krevati 140/200 , 140/200

18799 L
Ulje -23%
14400 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 30 ditë

·         Disa gjëra janë thjesht të nevojshme

·         *Mundësi për montimin e mekanizmit ngritës për dyshek, i cili do të sigurojë shfrytëzimin e hapësirës poshtë zgarës.

*I përpunuar me profil çeliku të fortë dhe lamela ahu me shumë shtresa.

*Qëndrueshmëri maksimale e zgarës nga përthithja dhe deformimi, si dhe këpucë të teknologjisë së lartë kopolimere.

*Mundësi për lëvizje vertikale të pjesës së lamelave, e siguruar nga krevati elastik.

*Ndjesia për sipërfaqe të plotë është arritur falë bashkimit pa ndryshim në lartësi.

*fleksibilitet i konsiderueshëm i përkuljes, falë mundësisë për lëvizje të lamelave rreth aksit.

·         Lartësia e zgarës: 5 cm

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni