Zgarë krevati Basic 180/200 | Vellea Home

Basic

Zgarë krevati 180/200 , 180/200

18900 L
15799 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Zgarë krevati Basic

·         *balancon karakteristikat funksionale të dyshekëve të dyanshëm

*siguron ambient higjienik dhe ajrosje të dyshekut

*shpërndan në mënyrë të njëtrajtshme peshën e trupit, duke siguruar një bazë ortopedike

*e pajisur me dërrasa dhe hapje për montim mekanizmi ngritës, i cili siguron akses në hapësirën poshtë zgarës

*e përpunuar nga profil i fortë çeliku 30x30 mm me trashësi të murit të profilit 1,3mm.

*lamelat e ahut të përdorura me trashësi 8 mm dhe gjerësi 68 mm, garantojnë mbështetje optimale të shtyllës kurrizore

*28 copë lamela

Zgara është e ndërtuar të mbajë deri në 300 kg, të shpërndara në të dyja anët sipas gjerësisë.  Për përdorim të duhur të zgarës të krevatit është e nevojshme të sigurohet mbështetje në profilin e mesëm ndarës.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Numri i paketave: 1 (180/200)

Paketa 1: 180/200/3 cm., pesha 20,9 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni