Zgarë krevati Basic 164/190 | Vellea Home

Basic

Zgarë krevati 164/190 , 164/190

16600 L
13299 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Zgarë krevati Basic

·         *balancon karakteristikat funksionale të dyshekëve të dyanshëm

*siguron ambient higjienik dhe ajrosje të dyshekut

*shpërndan në mënyrë të njëtrajtshme peshën e trupit, duke siguruar një bazë ortopedike

*e pajisur me dërrasa dhe hapje për montimin e mekanizmit ngritës, i cili siguron akses në hapësirën poshtë zgarës

*e përpunuar nga profil i fortë çeliku 30x30 mm me trashësi të murit të profilit 1,3mm.

*lamelat e ahut të përdorura me trashësi 8 mm dhe gjerësi 68 mm, garantojnë mbështetje optimale të shtyllës kurrizore

*26 copë lamela

Zgara është e ndërtuar të mbajë deri në 300 kg, të shpërndara në të dyja anët sipas gjerësisë.  Për përdorim të duhur të zgarës të krevatit është e nevojshme të sigurohet mbështetje në profilin e mesëm ndarës.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Numri i paketave: 1 (164/190)

Paketa 1: 164/190/3 cm., pesha 18,7 kg.

 

 

Model Çmim për montim
Basic 728.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni